Close

Charlie's angels

CharlieSeven-1

Ons team

Screenshot 2024-02-02 at 17.39.08

SUZANNE AARDENBURG

eigenaresse

Suzanne is in oktober 2019 gestart met Charlie Seven en is een ondernemer in hart en nieren!

Zij heeft een duidelijke visie en wil dat de salon duurzaam,  persoonlijk en creatief is.

Naast veel trainingen gevolgd te hebben bij verschillende merken, is Suzanne ook afgestudeerd aan House of Orange make-up school. Zij heeft altijd met veel plezier aan diverse shows en fashion shoots gewerkt. Ze wordt naast make-up, ook heel gelukkig van extensions en knippen.

Suus haar enthousiaste en vrolijke karakter in combinatie met haar kennis en ervaring zorgen ervoor dat elke afspraak een feestje is!

CLAUDIA PILLITU

topstylist & educator

Claudia is al 12 jaar werkzaam in haar vak als zowel topstylist en als educator.

Ze wordt enthousiast van het doorgeven van haar kennis, maar het allerliefst uit zij haar creativiteit in creative colors zoals Balayage & Faux foils, die zij vervolgens prachtig knipt en styled.

Als je een afspraak hebt met Claudia dan is het altijd een verassing wat voor haar ze nu weer heeft, een korte koperkleurige bob, of hele lange donkere lokken, het kan allemaal!

Screenshot 2024-02-02 at 17.39.35
Screenshot 2024-02-02 at 17.39.47

FLOOR AARDENBURG

haarstyliste

Floor is vanaf dag één al onderdeel van het Charlie Seven team. Nadat ze de B-academie succesvol heeft afgerond is ze zich verder gaan specialiseren in kleuren, föhnen en styling. Vooral van lang haar wordt Floor heel erg blij!

Als je bij Floor in de stoel zit dan weet je zeker dat je met prachtig haar, en met een grote lach de deur uit gaat. Ze heeft namelijk naast heel veel talent voor het vak, ook een heerlijk gevoel voor humor!

RUBY

HAIRSTYLIST

Ruby zit inmiddels 5 jaar in het vak. Ze heeft ondertussen al heel veel mooie dingen mogen doen. Ze heeft voor vele shoots en films gewerkt waarbij ze met veel plezier het haar en de make-up heeft verzorgd. Ze wordt naast make-up ook enorm vrolijk van mooie kleuren maken en iemand stralend de deur uit zien lopen. Ook is Ruby in het heren knippen een talent!


Als je bij Ruby in de stoel zit dan zal je met mooie haren en een grote glimlach de deur uit gaan!

Screenshot 2024-02-02 at 17.39.27