Close

charlie seven

HAIR & MAKE-UP

we make a
change, one
coupe at a time

CHARLIE SEVEN

 

Bij ons kun je terecht voor verschillende soorten behandelingen. Graag nodigen we je uit om langs te komen voor een op maat gemaakt advies. 

Naast kleuren, knippen en styling zijn wij ook gespecialiseerd in make-up. Kom gezellig binnen en we vertellen je graag meer.

Je kunt bij ons ook een afspraak plannen via WhatsApp! Natuurlijk mag je hier ook vragen stellen, maar weet dat het beste advies altijd gegeven kan worden in de salon zelf. Klik op het WhatsApp icoontje in het menu.

extensions

bgorgeous-by-alissa

De prachtige weaves van Bgorgeous hebben een speciale techniek zonder het haar te beschadigen. Ze blijven 6 tot 9 maanden zitten en zijn de knippen en stijlen zoals je dat zelf wenst.

vegan

Wij werken zoveel mogelijk met vegan producten. Waarom? De vraag moet eigenlijk zijn, waarom niet? Als je producten kunt gebruiken die fantastische resultaten geven aan je haar en huid en ook nog eens meedragen aan een betere wereld, waarom zou je daar dan niet voor kiezen? Met deze gedachten hebben wij al onze producten met veel aandacht, zorg en liefde uitgekozen. We willen het beste voor jou, en voor de natuur.

authentic beauty concept

Authentic Beauty Concept

Authentic beauty concept is een prachtig merk dat 100% vegan is en helemaal vrij van sulfaten en siliconen. Het is volgens dit merk net zo belangrijk wat er niet in zit als wat er wel in zit. Door middel van ingrediënten uit planten en fruit worden je lokken weer glanzend en gezond, zonder te verzwaren. 

De producten bevatten bestanddelen als groene thee, pecannoten, mango en basilicum.

Ellis Faas

Ellis Faas is een vegan en cruelty free make-up merk met een prachtig kleurenpalet, geschikt voor elke huid. De producten blijven gedurende de hele dag perfect zitten, zonder dat je voelt make-up te dragen. De formules van de producten zijn super geconcentreerd en bevatten de meest pure pigmenten. 

ellis faas

who's charlie?

Suzanne Aardenburg

Ik vind het heerlijk om met klanten in gesprek te gaan over de mogelijkheden van het kapsel. Er kan vaak zoveel meer dan dat mensen zelf weten! Je krijgt altijd een persoonlijk advies, en écht mooi, op maat gemaakt haar.