Close

Charlie Seven is starsalon

Bgorgeous by Alissa is de nummer 1 hair extension specialist in de Benelux. Een exclusief merk, 100% natuurlijk haar (extensions & weaves), kwalitatief en duurzaam. Uitsluitend de beste kwaliteit haar komt in aanmerking voor Bgorgeous. De weaves worden ingezet met microringen waardoor je eigen haar niet beschadigd. Verkrijgbaar in diverse kleuren, stijl of slag.

 

Onze salon is een starsalon van Bgorgeous, dat betekent dat we altijd elke kleur haar op voorraad hebben én continu trainingen volgen om onze kwaliteit te verbeteren.

Virgin Hair

Bgorgeous Virgin hair weaves zijn van de allerbeste kwaliteit beschikbaar op de markt. Virgin hair is 100% zuiver haar en is door de donor nooit eerder chemisch bewerkt. Om haar als Virgin haar te kunnen kwalificeren moet het aan een aantal specifieke voorwaarden voldoen. Het is nooit gepermanent, geverfd, gekleurd, gebleekt of chemisch bewerkt. Virgin hair betekent ook dat het haar van 1 persoon afkomstig is, het hele oppervlak onbeschadigd is en soepel in dezelfde richting valt, net als je eigen haar. Deze pure vorm maakt Virgin hair de hoogste kwaliteit beschikbaar op de markt. 

Kosten

Weave Virgin hair                                          €140
Per stuk

Omhoog plaatsen                                          €25

Per weave

De extensions van Bgorgeous blijven 7 tot 9 maanden zitten mits je het haar goed verzorgt. Elke 6 weken moeten de weaves omhoog geplaatst worden.